Rubrik

Jag heter Birgitta Lidberg och bor med min man Donald i Varberg. Vi har 5 barn som numera är utflugna. Till vardags arbetar jag som kontorsförvaltare med FM frågor och som Medicinsk massageterapeut och Donald jobbar på arkitektkontor.

Vi hämtade vår första tik Loca i Norge 2012. Denna goa härliga hund som funkar i alla sammanhang fick oss snabbt att önska oss en till. Ett år senare hämtade vi vår Puma. Ett energiskt yrväder som vill dela alla våra aktiviteter oavsett vad vi eller barnen gör. Allt är lika roligt. Sedan har det blivit fler och fler.

Vi tycker om att träna och tävla och aktivera oss med våra hundar. 

Hundarna tränas och tävlas i agility, Bruks, Lydnad, Rally, nosework. Sedan är det också roligt att aktivera sig tillsammans med hundarna med spår i olika former och även mycket vattenarbete och svampletning.

Tidigare tävlade jag under många år i dressyr med mina hästar och vi hade även 2 stycken dvärgschnauzer som vi haft 2 kullar på. Numera är det våra Perrotjejer som tar all tid och får vara tränings och tävlingskompisar.

Jag har gått SKK's uppfödarutbildning och SKKs utbildning i Hundens beteende. 

Vår önskan är att avla fram hundar med stor arbetsvilja och stort föremålsintresse så att dom är lättmotiverade och lättbelönade vid träning och tävling. Alltid stort fokus på mentalitet och  hälsa.

Jag försöker att hitta dom rätta hemmen där valparna kan få utvecklas och bli älskade familjmedlemmar och där man som valpköpare har ett intresse i att aktivt träna med sina hundar i någon form och gärna att man har ambitionen att våga sig ut och tävla.

Är du intresserad av att köpa en valp eller blir fodervärd till kommande valpar är du välkommen att höra av dig.

Med vänlig hälsning

birgitta lidberg

Kommentarer

Marita Sandberg

29.06.2020 19:54

Birgitta vad är Det för färger på hunden till vänster om dig på bilden?

Marita Sandberg

29.06.2020 18:51

Birgitta
Är dom bra på att leta svamp?

Dilara

30.05.2020 19:57

Hej finns det någon valp som man kan bli fodervärd till
Mvh/Dilara

Sofia

11.04.2020 07:44

Hej jag undrar om ni har valpar planerade nu i vår

Gun Karlsson

25.06.2017 20:48

Hej
Finns en tjej på 24 ihop med sin sambo 27 som vill ta hand om en Perro bokade en men tiken gick tom undrar om ni har några kvar förmedlar bara en valp Gun Karlsson som har
Ramita de Palma Gino

Senaste kommentaren

15.10 | 13:54

Hej !
Våran älskade Daisy har nu gått till vila. Vi fick 17 fina år tillsammans . Vi bor intill kennel klubben i Matfors . Är mycket ute i skog o mark . Hon kommer att ha sällskap av mig i ur och

31.07 | 16:38

Jag och min sambo har länge pratat om att skaffa hund. Vi båda är uppvuxna med hund, jag med Dvärg Schnauzer och hon med Bichon hava, vi känner dock båda att vi vill ha "mer" hund. Bor vid havet i KBA

07.07 | 20:03

Hej
Har under våren fått tagit bort våran 12 åriga Perro och allt är tyst och tomt. Söker en unghund eller vuxen hund för omplacering - helst tik.
Bor i rymlig lägenhet i Uppsala med en tonårsson.

15.01 | 17:13

Mycket intresserad av valp våren 2022.
Vi bor på landet vid sjön.
Arbetar 50% Så har gott om tid till en ny familjemedlem med allt va det innebär...träning och bara njuta av skog/natur.

Dela den här sidan