Rubrik

Vi försöker berätta så mycket vi kan om de individer vi valt som förräldrar till våra valpar, och vi vill att du berättar så mycket som möjligt för oss om hur du har tänkt dig livet med din hund, vad ni har tänkt att göra tillsammans och vad du har för förväntningar på din valp. När valparna är ca 6-7 v bestämmer jag som uppfödare vilken av valparna som blir din. Detta för att försöka matcha valpar och och köpare så bra som möjligt.  Ju ärligare ni har varit utifrån vilka önskemål och planer ni som valpköpare har, desto bättre blir förhoppningsvis matchen av valp.

Jag vill helst inte sälja valp till någon som har tankar redan från början på att kastrera sin hund.

Vi vill att våra valpköpare ska ha tänkt igenom sitt beslut noga att skaffa hund.

Går på valpkurs och gärna fortsättningskurser.

Vi ser gärna att du som valpköpare har ambitionen att aktivt träna tillsammans med din hund i någon form. Har du också ambitionen att tävla så är det jätteroligt. 

Höft och armbågsröntga sin hund vid ca 1 års ålder (om möjligt gemensamt med syskonen)

Mentaltest vid ca 18 månader (om möjligt gemensamt med syskonkullen för att få så lika förutsättningar som möjligt.)

Gärna ställa ut hunden på någon utställning, detta är också en bra träning för dig och hunden. Både hantering och socialt.

Självklart vill vi ha kontakt med våra valpköpare för att följa hundens utveckling.

Vi har en sida på Facebook där valpköpare kan ha kontakt med varandra, dela sina vardagliga händelser och foton. Dela med sig av träningstips osv.  

Valparna levereras tidigast vid 8 veckors ålder och då är dom:

* Vaccinerade

* Id märkt med chipp

* Dolda fel försäkrad  3 år i IF

* Avmaskade flera ggr

* Veterinärbesiktad med intyg ej äldre än 1 vecka

* SKK registrerad

Levereras med köpeavtal, ägaranmälningsblankett, stamtavla, vaccination och avmasknings schema, mat som räcker till första veckorna.

1 års medlemskap i Svenska Perroklubben.

Vi lägger mycket tid på våra valpar för att starten hos dig som valpköpare ska fungera så bra som möjligt.Skulle det ändå uppstå problem eller inte bli riktigt som man tänkt sig så försöker vi gärna hjälpa till så långt vi kan.

Dela den här sidan