28. dec, 2014

Pumas debut i Agility

Idag har Puma gjort sin första agilitytävling. Tanken är att Johanna ska tävla Puma nu när Loca ska vara mammaledig. Det var jättenervöst. Visste inte vad man kunde förvänta sig av henne. Hon har ju bara gått en liten kurs. Skulle hon rusa av banan och hälsa på alla människor. Skulle hon hitta på sin egen bana och ta den innan någon han stoppa henne. Skulle hon börja leka med andra hundar istället för att tävla.... Med Puma kan man liksom förvänta sig lite vad som helst...Allt är ju så jäkla kul och hon vill så mycket. Men hon skötte sig jättebra. 3 klasser och en himla massa väntan. 500 starter på en bana. Då tar det tid. Banorna var enligt Johanna väldigt svåra. Så Puma diskade sig i de 2 första klasserna. Men skötte sig ändå bra. Ingen tjuvstart, ingen sväng ut från plan. Bara fokus på att tävla. Sista klassen var en klass med bara tunnlar. Här fick Puma till det och kom på en 7:e plats av ca 45 startande. Mellan klasserna låg hon så snällt och kopplade av i buren. Även Puma kanske börjar hitta sin "off" knapp.

Annars så väntar vi på att Loca ska börja Löpa. Nu är det snart ett år sedan hon löpte sist. Vi trodde löpet skulle komma i början av November som senast, men fortfarande lyser det med sin frånvaro. Lite otålig blir man allt. Vi får fortsätta att vänta, vad annat kan vi göra. Gott nytt år och God fortsättning allihopa. 

Senaste kommentaren

15.10 | 13:54

Hej !
Våran älskade Daisy har nu gått till vila. Vi fick 17 fina år tillsammans . Vi bor intill kennel klubben i Matfors . Är mycket ute i skog o mark . Hon kommer att ha sällskap av mig i ur och

31.07 | 16:38

Jag och min sambo har länge pratat om att skaffa hund. Vi båda är uppvuxna med hund, jag med Dvärg Schnauzer och hon med Bichon hava, vi känner dock båda att vi vill ha "mer" hund. Bor vid havet i KBA

07.07 | 20:03

Hej
Har under våren fått tagit bort våran 12 åriga Perro och allt är tyst och tomt. Söker en unghund eller vuxen hund för omplacering - helst tik.
Bor i rymlig lägenhet i Uppsala med en tonårsson.

15.01 | 17:13

Mycket intresserad av valp våren 2022.
Vi bor på landet vid sjön.
Arbetar 50% Så har gott om tid till en ny familjemedlem med allt va det innebär...träning och bara njuta av skog/natur.

Dela den här sidan