27. sep, 2015

SM pinne till Loca och BPH med Puma

Idag har Loca varit och tävlat igen. Johanna och Loca har tävlat i lag i Jönköping och  tagit hem en SM pinne. Run to the Hilz heter laget.

Puma och jag var och gjorde BPH. Det var roligt. skrammeljlud och skott och otäcka underlag var inget som bekymrade henne. Fägelskrämman och otäcka gubben i hatt och rock var värre. Men värst tyckte hon nog att väntan mellan momenten var. Gnällde otåligt när inget hände och fick därmed lite höga betyg på att hon var ljudlig :) Ska bli roligt att jämföra med Loca som ska göra sitt om några veckor. Nu väntar vi otåligt på att Puma ska börja löpa. Längtar efter att få en lite kull med valpar igen.

Senaste kommentaren

15.10 | 13:54

Hej !
Våran älskade Daisy har nu gått till vila. Vi fick 17 fina år tillsammans . Vi bor intill kennel klubben i Matfors . Är mycket ute i skog o mark . Hon kommer att ha sällskap av mig i ur och

31.07 | 16:38

Jag och min sambo har länge pratat om att skaffa hund. Vi båda är uppvuxna med hund, jag med Dvärg Schnauzer och hon med Bichon hava, vi känner dock båda att vi vill ha "mer" hund. Bor vid havet i KBA

07.07 | 20:03

Hej
Har under våren fått tagit bort våran 12 åriga Perro och allt är tyst och tomt. Söker en unghund eller vuxen hund för omplacering - helst tik.
Bor i rymlig lägenhet i Uppsala med en tonårsson.

15.01 | 17:13

Mycket intresserad av valp våren 2022.
Vi bor på landet vid sjön.
Arbetar 50% Så har gott om tid till en ny familjemedlem med allt va det innebär...träning och bara njuta av skog/natur.

Dela den här sidan