27. okt, 2015

Hösten har verkligen kommit.

Nu är det höst på riktigt. Vi var i Spanien en vecka och när vi kom hem hade hela Borås ändrat färg.

Loca har varit och tävlat igen och plockade en pinne på sin första AG2 tävling. I hopp 3:an har det dock varit lite övertaggat och blivit disk. Nu har även Loca gjort sitt BPH. En mycket lugn och trygg tik utan någon som helst arghet. Helt skottfast. Men det är väl så vi alltid har uppfattat henne. Ska bli roligt om valpköparna gör BPH och se om dessa egenskaper går i arv. 

Puma har gått över tiden nu för sitt löp. 8 månader sedan hon löpte sist. Brukar vara 7 månader emellan. Konstigt att det alltid ska ta längre tid när man går och väntar. Vi ägnar tiden åt att träna lydnad och spår så länge och försöker hitta lite fokus och lugn igen efter all agility som varit sista tiden.

Själv har jag också ägnat hösten åt att läsa hundens beteende vid SKK på distans. En uppgift kvar. Sedan är jag klar med den. Jätteintressant.

Sedan har ju flera av valparna kommit för att klippa sig för första gången. Det är spännande att se vad som finns under pälsen.

Flera valpköpare har varit på utställning. Lilla Alfons/Joker blev BIR och fick HP på sin utställning och Axa fick HP och blev BIR och BIG3 på sin. Hoppas utställningskarriären fortsätter. Jag vet också att många av valpköparna är flitiga med sina kurser. Många har redan gått valpkurs och börjat på med ytterligare kurser av olika slag. Det är jag så tacksam för.

Senaste kommentaren

15.10 | 13:54

Hej !
Våran älskade Daisy har nu gått till vila. Vi fick 17 fina år tillsammans . Vi bor intill kennel klubben i Matfors . Är mycket ute i skog o mark . Hon kommer att ha sällskap av mig i ur och

31.07 | 16:38

Jag och min sambo har länge pratat om att skaffa hund. Vi båda är uppvuxna med hund, jag med Dvärg Schnauzer och hon med Bichon hava, vi känner dock båda att vi vill ha "mer" hund. Bor vid havet i KBA

07.07 | 20:03

Hej
Har under våren fått tagit bort våran 12 åriga Perro och allt är tyst och tomt. Söker en unghund eller vuxen hund för omplacering - helst tik.
Bor i rymlig lägenhet i Uppsala med en tonårsson.

15.01 | 17:13

Mycket intresserad av valp våren 2022.
Vi bor på landet vid sjön.
Arbetar 50% Så har gott om tid till en ny familjemedlem med allt va det innebär...träning och bara njuta av skog/natur.

Dela den här sidan