7. jan, 2016

Fin debut av valparna på My dog och äntligen löper vår Puma

Idag har har 2 av våra valpar från Locas kull varit på My dog. Vår fodertik Alva fick HP och blev BIM i valpklassen och fick jättefin kritik. Lilla Axa fick HP och också jättefin kritik. I morgon ska dom ställas ut igen för annan domare då får vi se hur det går. Förra gången dom ställde ut på Åby så blev ordningen den omvända.

Nu löper äntligen Puma och vi hoppas att även Loca ska börja snart.Vi har varit på lyckad dejt med Puma och nu hoppas vi på valpar denna gång.

Senaste kommentaren

15.10 | 13:54

Hej !
Våran älskade Daisy har nu gått till vila. Vi fick 17 fina år tillsammans . Vi bor intill kennel klubben i Matfors . Är mycket ute i skog o mark . Hon kommer att ha sällskap av mig i ur och

31.07 | 16:38

Jag och min sambo har länge pratat om att skaffa hund. Vi båda är uppvuxna med hund, jag med Dvärg Schnauzer och hon med Bichon hava, vi känner dock båda att vi vill ha "mer" hund. Bor vid havet i KBA

07.07 | 20:03

Hej
Har under våren fått tagit bort våran 12 åriga Perro och allt är tyst och tomt. Söker en unghund eller vuxen hund för omplacering - helst tik.
Bor i rymlig lägenhet i Uppsala med en tonårsson.

15.01 | 17:13

Mycket intresserad av valp våren 2022.
Vi bor på landet vid sjön.
Arbetar 50% Så har gott om tid till en ny familjemedlem med allt va det innebär...träning och bara njuta av skog/natur.

Dela den här sidan