28. feb, 2016

Dante (skogsliljans Ace) gjorde debut i utställningssammanhang

Idag i hässleholm gjorde Dante sin debut i ringen. Det gick toppen. Fin kritik, HP och BIR. Hoppas nu husse och matte fick blodad tand så vi får se mycket av honom i fortsättningen. Jätteroligt.

Puma har 1,5 vecka kvar tills valparna ska komma. Hon har gått upp nästan 4 kg så förhoppningsvis är det minst 4 valpar. Dessa valpar är så efterlängtade eftersom Puma gick tom förra gången.

Nu är det underbart med våren som kommit. Det blir många långa skogspromenader med tjejerna. Loca har varit med Johanna och tränat agility. Dom ska iväg och tävla snart. Nu vill vi plocka dom 2 sista pinnarna i AG2 så att vi bara kan fokusera på klass 3. Vore skönt om hon kunde plocka dem innan hon börjar löpa.

Senaste kommentaren

15.10 | 13:54

Hej !
Våran älskade Daisy har nu gått till vila. Vi fick 17 fina år tillsammans . Vi bor intill kennel klubben i Matfors . Är mycket ute i skog o mark . Hon kommer att ha sällskap av mig i ur och

31.07 | 16:38

Jag och min sambo har länge pratat om att skaffa hund. Vi båda är uppvuxna med hund, jag med Dvärg Schnauzer och hon med Bichon hava, vi känner dock båda att vi vill ha "mer" hund. Bor vid havet i KBA

07.07 | 20:03

Hej
Har under våren fått tagit bort våran 12 åriga Perro och allt är tyst och tomt. Söker en unghund eller vuxen hund för omplacering - helst tik.
Bor i rymlig lägenhet i Uppsala med en tonårsson.

15.01 | 17:13

Mycket intresserad av valp våren 2022.
Vi bor på landet vid sjön.
Arbetar 50% Så har gott om tid till en ny familjemedlem med allt va det innebär...träning och bara njuta av skog/natur.

Dela den här sidan