12. mar, 2016

Så fick vi vår B-kull

8/3 kom Puma och Gimlis valpar. 2 dagar tidigare än vad vi trott. Allt gick jättebra. Puma löste allt själv och är en riktig hönsmamma.2 tikar och 2 hanar blev det. Dom växer så det knakar och är liviliga och högljudda. Ska bli spännande att se vad det blir av dessa. Hoppas nu jag kan hitta någon bra foderfamilj till en av tikarna. Det är så mysit att ha valpar igen. Längtar till Loca börjar löpa också så vi kan åka iväg till Finland och para henne.

Igår var Johanna och hämtade Loca. Dom sa tävla agility i Varberg idag. Vi håller tummarna för att det blir några kanonlopp. Sedan får Loca stanna hos Johanna ett tag så hon inte tar hem några baciller till valaparna. Nästa helg är det också tävling så Loca är nog lycklig att få vara iväg där det händer lite mer än här hemma just nu.

Senaste kommentaren

15.10 | 13:54

Hej !
Våran älskade Daisy har nu gått till vila. Vi fick 17 fina år tillsammans . Vi bor intill kennel klubben i Matfors . Är mycket ute i skog o mark . Hon kommer att ha sällskap av mig i ur och

31.07 | 16:38

Jag och min sambo har länge pratat om att skaffa hund. Vi båda är uppvuxna med hund, jag med Dvärg Schnauzer och hon med Bichon hava, vi känner dock båda att vi vill ha "mer" hund. Bor vid havet i KBA

07.07 | 20:03

Hej
Har under våren fått tagit bort våran 12 åriga Perro och allt är tyst och tomt. Söker en unghund eller vuxen hund för omplacering - helst tik.
Bor i rymlig lägenhet i Uppsala med en tonårsson.

15.01 | 17:13

Mycket intresserad av valp våren 2022.
Vi bor på landet vid sjön.
Arbetar 50% Så har gott om tid till en ny familjemedlem med allt va det innebär...träning och bara njuta av skog/natur.

Dela den här sidan