19. mar, 2016

Valparna växer, våren strålar och Loca presterar

Våren är äntligen här. Man känner verkligen hur livet återvänder.

Idag har Loca och Johanna varit i Askersund och tävlat. En 4:e plats, dock med 5 fel och en 3:e plats av 57 startande och därmed 1 pinne igen. Nu saknas bara 1 pinne för att Loca ska kunna ta klivet upp i klass 3 även i agility. 2 tävlingar till är inplanerade. Fina lilla Loca som är så duktig trots att hon knappt tränar något. I morgon ska hon och jag gå kurs i Nosework. Få se hur det funkar. Det har ju blivit så populärt.

Idag har alla valparna öppnat ögonen.  Det är full fart i valplådan. Den här kullen är mycket aktivare och rörligare tidigare än vad A-kullen var. Kan det vara Pumas höga energinivå som gått i arv. Det ska bli spännande att se.

Nu håller vi på att planera valpträffen vi ska ha i Maj. Det ska bli så roligt att få träffa alla goa valpköpare och alla hundar igen. Lite aktiviter står på agendan.

I påskhelgen planerar vi att åka en sväng till Malmö och titta på Gåsahoppet. Vi ska träffa Esso och hans ägare. Det är den hane som vi planerar att para Loca med om hon bara börjar löpa någon gång. Han ska tävla där i 3 dagar. Hoppas på en kull med små agilitystjärnor. Det är aldrig fel att ta en minisemester till skåne. Men vi får se vad vädret har att bjuda på innan vi bestämmer oss definitivt.

Själv fyller jag år i påsk så en liten träff hemma för nära och kära ska försöka hinnas med också.

Senaste kommentaren

15.10 | 13:54

Hej !
Våran älskade Daisy har nu gått till vila. Vi fick 17 fina år tillsammans . Vi bor intill kennel klubben i Matfors . Är mycket ute i skog o mark . Hon kommer att ha sällskap av mig i ur och

31.07 | 16:38

Jag och min sambo har länge pratat om att skaffa hund. Vi båda är uppvuxna med hund, jag med Dvärg Schnauzer och hon med Bichon hava, vi känner dock båda att vi vill ha "mer" hund. Bor vid havet i KBA

07.07 | 20:03

Hej
Har under våren fått tagit bort våran 12 åriga Perro och allt är tyst och tomt. Söker en unghund eller vuxen hund för omplacering - helst tik.
Bor i rymlig lägenhet i Uppsala med en tonårsson.

15.01 | 17:13

Mycket intresserad av valp våren 2022.
Vi bor på landet vid sjön.
Arbetar 50% Så har gott om tid till en ny familjemedlem med allt va det innebär...träning och bara njuta av skog/natur.

Dela den här sidan