28. mar, 2016

Påsktripp tll Skåne

Medans valparna växer till sig här hemma passade vi på att ta en tur till Skåne. Vi gjorde ett besök på gåsahoppet i Skurup och tittade på Locas blivande kavaljer Esso som var där och tävlade. Jag hoppas det ska bli riktigt snabba agilityvalpar. Det blev en härlig kväll på Lilla torg i Malmö och en fin nästa dag i Landskrona. Älskar Skåne.

Hemma möttes vi av livliga valpar. Vår lilla Bruno är ett riktigt charmtroll. Aktiv, nyfken och redan full av bus. Han har redan varit över kanten på valplådan 2 ggr. Undras vad det ska bli av honom. Vi får nog ta och bygga ihop den stora hagen inom kort. Snart är det dax för valpköparna att få komma på besök.

Senaste kommentaren

15.10 | 13:54

Hej !
Våran älskade Daisy har nu gått till vila. Vi fick 17 fina år tillsammans . Vi bor intill kennel klubben i Matfors . Är mycket ute i skog o mark . Hon kommer att ha sällskap av mig i ur och

31.07 | 16:38

Jag och min sambo har länge pratat om att skaffa hund. Vi båda är uppvuxna med hund, jag med Dvärg Schnauzer och hon med Bichon hava, vi känner dock båda att vi vill ha "mer" hund. Bor vid havet i KBA

07.07 | 20:03

Hej
Har under våren fått tagit bort våran 12 åriga Perro och allt är tyst och tomt. Söker en unghund eller vuxen hund för omplacering - helst tik.
Bor i rymlig lägenhet i Uppsala med en tonårsson.

15.01 | 17:13

Mycket intresserad av valp våren 2022.
Vi bor på landet vid sjön.
Arbetar 50% Så har gott om tid till en ny familjemedlem med allt va det innebär...träning och bara njuta av skog/natur.

Dela den här sidan