18. maj, 2016

Loca är dräktig

4,5 vecka kvar tills Locas valpar kommer. Hon är redan rejält rund om magen så vi hoppas på ett helt gäng. Längtar redan. Tror så fantastiskt mycket på den här kombinationen. Nu får vi bara hoppas att allt går bra. 

Förra helgen var vi iväg med husvagnen i Lidköping. Lille Bruno fick följa med oss. Hans familj från Vilhelmina kom ner till Lidköping efter ett par dagar och hämtade honom. Det blev riktigt tomt. När det blir en valp kvar i några dagar så blir den lite speciell. Han är så cool och trygg och nyfiken. Lappland har blivit en härlig personlighet rikare. Annars vandrade vi på Kinnekulle och runt Läckö. Fikade och åt i spikens fikseläge i underbart väder. Lidköping och dess omgivningar  kan verkligen rekomenderas för ett besök. 

Puma har varit på agilitybanan och börjat träna. Hon var så lycklig. Hon är anmäld till Hulahoppet i Jui och innan dess hoppas jag att det blir ytterligare ett par tävlingar. Nu kör vi så det ryker.

Det kommer många härliga rapporter från valpköparna från B-kullen. Det är så roligt att allt verkar gå bra och valparna har funnit sig tillrätta. Jag ser fram emot många bilder och uppdateringar.

Senaste kommentaren

15.10 | 13:54

Hej !
Våran älskade Daisy har nu gått till vila. Vi fick 17 fina år tillsammans . Vi bor intill kennel klubben i Matfors . Är mycket ute i skog o mark . Hon kommer att ha sällskap av mig i ur och

31.07 | 16:38

Jag och min sambo har länge pratat om att skaffa hund. Vi båda är uppvuxna med hund, jag med Dvärg Schnauzer och hon med Bichon hava, vi känner dock båda att vi vill ha "mer" hund. Bor vid havet i KBA

07.07 | 20:03

Hej
Har under våren fått tagit bort våran 12 åriga Perro och allt är tyst och tomt. Söker en unghund eller vuxen hund för omplacering - helst tik.
Bor i rymlig lägenhet i Uppsala med en tonårsson.

15.01 | 17:13

Mycket intresserad av valp våren 2022.
Vi bor på landet vid sjön.
Arbetar 50% Så har gott om tid till en ny familjemedlem med allt va det innebär...träning och bara njuta av skog/natur.

Dela den här sidan