26. maj, 2016

A-kullen 1 år

A-kullen har fyllt 1 år och det börjar närma sig HD röntgen. Hoppas nu höftstatusen är bra. Lite pirrigt käns det.

Nu är Puma anmäld till kvällstävling i GBG, tävling i Kind och Ullared och sedan Hulahoppet.  Nu måste vi få ordning på kontaktfälten. Allt annat funkar jättebra. Det blir att nöta, nöta, nöta. Puma var med Johanna på Ag kurs i går kväll. Johanna fick springa så svetten lackade. Inget fel på farten.

Locas mage växer. Drygt 3 veckor kvar och hon är jättestor redan. Hon har gått upp ungefär lika mycket som förra gången vid den här tiden men hon ser större ut.  Kanske blir större fortare när det är kull nr 2 . Hon är i alla fall pigg och glad och mår bra.

Senaste kommentaren

15.10 | 13:54

Hej !
Våran älskade Daisy har nu gått till vila. Vi fick 17 fina år tillsammans . Vi bor intill kennel klubben i Matfors . Är mycket ute i skog o mark . Hon kommer att ha sällskap av mig i ur och

31.07 | 16:38

Jag och min sambo har länge pratat om att skaffa hund. Vi båda är uppvuxna med hund, jag med Dvärg Schnauzer och hon med Bichon hava, vi känner dock båda att vi vill ha "mer" hund. Bor vid havet i KBA

07.07 | 20:03

Hej
Har under våren fått tagit bort våran 12 åriga Perro och allt är tyst och tomt. Söker en unghund eller vuxen hund för omplacering - helst tik.
Bor i rymlig lägenhet i Uppsala med en tonårsson.

15.01 | 17:13

Mycket intresserad av valp våren 2022.
Vi bor på landet vid sjön.
Arbetar 50% Så har gott om tid till en ny familjemedlem med allt va det innebär...träning och bara njuta av skog/natur.

Dela den här sidan