5. jul, 2016

Text

Nu har valparna öppnat ögonen och börjat höra. Personligheterna börjar kunna urskiljas. Det är en så rolig tid. Om en vecka ska jag ha semester och bara vara hemma och njuta av dom små godingarna.  Förra veckan gjorde lilla Skogsliljans Axa tävlingsdebut. Det var ett tunnelrace. Det blev ett jättesnabbt lopp och en vinst. Jag längtar till Johanna och lilla Axa ska komma ut på de riktiga agilitybanorna och visa hur bra perrosarna är i mediumklassen. Jag tycker det är så konstigt att vi i Sverige inte har tagit denna rasen till agilityn på samma sätt som i Finland tex. I SM i helgen var det en perro med.....  I finska SM var det 40 st perrosar bara i medium....  Men vi ska ändra på detta. OM 1,5 år så är kullen som ligger hemma i valplådan förhoppningsvis ute på tävlingsbanorna också om allt går bra. Kanske gör vi en liknande parning även nästa år för att få fram små snabba agilityhundar. Vi får se.

I helgen var det också utställning i Borås. Vi ställde inte ut men var där och tittade. Nästa helg är det utställning i Tvååker. Då ska flera av skogsliljans hundar vara med. Jätteroligt.

Senaste kommentaren

15.10 | 13:54

Hej !
Våran älskade Daisy har nu gått till vila. Vi fick 17 fina år tillsammans . Vi bor intill kennel klubben i Matfors . Är mycket ute i skog o mark . Hon kommer att ha sällskap av mig i ur och

31.07 | 16:38

Jag och min sambo har länge pratat om att skaffa hund. Vi båda är uppvuxna med hund, jag med Dvärg Schnauzer och hon med Bichon hava, vi känner dock båda att vi vill ha "mer" hund. Bor vid havet i KBA

07.07 | 20:03

Hej
Har under våren fått tagit bort våran 12 åriga Perro och allt är tyst och tomt. Söker en unghund eller vuxen hund för omplacering - helst tik.
Bor i rymlig lägenhet i Uppsala med en tonårsson.

15.01 | 17:13

Mycket intresserad av valp våren 2022.
Vi bor på landet vid sjön.
Arbetar 50% Så har gott om tid till en ny familjemedlem med allt va det innebär...träning och bara njuta av skog/natur.

Dela den här sidan