11. jul, 2016

Intensiv vecka

Denna vecka har jag fått låna hem vår fina foderhane skogsliljans Ace (Dante) en underbart snäll social och trevlig hanhund. Vi ställde ut i Tvååker både fredag, lördag och söndag.  Fredagen startade vi med att bli bästa juniorhane me CK samt bästa hane 4 med reservcert. Lördagen fick vi skämmas då Dante inte gillade domarens behandling och bara dansade runt så hon inte kunde bedömma honom ordentligt. På specialen på Fredagen skärpte vi ihop oss igen och blev 2:a junior med CK. Dock ingen placering i bästa hanhundsklassen. Det var 83 perros anmälda till specialen. Jätteroligt att se alla fina hundar. Även Dantes syster, vår fodertik Alva var med. Hon fick Excellent på specialen och ett extra plus för fint temperament. I valpklassen var 2 valpar från Pumas B-kul med. Dom var 2 dagar över 4 månader så dom kunde precis få vara med. Det var lilla Bingo som ställdes ut av lillmatte och det var vår fodertik Blixtra. Blixtra blev 2:a bästa tikvalp och fick HP. Jätteroligt att dom små var med. Mellan Fredag och Lördag fick jag sova hos Åsa som har vår skogsliljans Alva. Det var så härligt att få tillbringa lite tid med Åsa och Alva bland hundar, hästar, höns och katter. Även Dante tyckte det var lite härligt.

På Fredagen var Pumas uppfödare Åsa Blomqvist och hennes man på besök från Stockholm. Alltid roligt att få besök.

Valparna är 3,5 vecka nu och tändrna har börjat komma. På söndagskvällen blev alla klor klippta. Så fort regnet slutar så ska dom få börja komma ut i trädgården.

Senaste kommentaren

15.10 | 13:54

Hej !
Våran älskade Daisy har nu gått till vila. Vi fick 17 fina år tillsammans . Vi bor intill kennel klubben i Matfors . Är mycket ute i skog o mark . Hon kommer att ha sällskap av mig i ur och

31.07 | 16:38

Jag och min sambo har länge pratat om att skaffa hund. Vi båda är uppvuxna med hund, jag med Dvärg Schnauzer och hon med Bichon hava, vi känner dock båda att vi vill ha "mer" hund. Bor vid havet i KBA

07.07 | 20:03

Hej
Har under våren fått tagit bort våran 12 åriga Perro och allt är tyst och tomt. Söker en unghund eller vuxen hund för omplacering - helst tik.
Bor i rymlig lägenhet i Uppsala med en tonårsson.

15.01 | 17:13

Mycket intresserad av valp våren 2022.
Vi bor på landet vid sjön.
Arbetar 50% Så har gott om tid till en ny familjemedlem med allt va det innebär...träning och bara njuta av skog/natur.

Dela den här sidan