8. okt, 2016

Vilken härlig höst

 Hösten har verkligen varit fin. All värme vi inte fick i somras kom under hösten. I alla fall här i Borås.

Puma och jag tränar på i agilityn. Vi går kurs för Anna Käll. Det går fantastiskt bra. Tänk om vi kunde leverera lika bra på täving. Men där kommer nerverna in... Loca har plockat 3 SM pinnar i lag. Nu hoppas vi att dom 3 sista kommer på nästa tävling så att vi får åka till Östersund till sommaren och heja på.

Cola fortsätter att utvecklas så fint. Är verkligen förälskad i den lilla prinsessan. Alla valpköpare från C-kulen rapportra fina framsteg. Precis som med Cola.

Fina lilla Alva har löpt för andra gången. 5 månader mellan löpen. Om det fortsätter så ska hon löpa i Januari igen. Det blir perfekt i så fall. Men jag har ju lärt mig vid det här laget att det sällan blir precis som man tänkt sig. Men vi går i funderingar runt hane under tiden. Har några i tankarna, men inget är bestämt ännu. Ska fundera ett varv till. Vi var och hälsade på Alva och Åsa härom dagen. Man blir så glad när man träffar dom 2. Vilken tur att just hon ville vara fodervärd i min A-kull :)

Nu är 6 av 7 valpar från A-kullen röntgade. Alla höfter är A eller B förutom en C. En härlig känsla att båda våra foderhundar hade fina höfter och gör så fina resultat och att vi kan fortsätta hoppas på att dom ska kunna gå i avel. Tack alla valpköpare som röntgat. Ni är toppen.  Till våren hoppas jag att några hänger med och gör BPH också. Det vore roligt.

Senaste kommentaren

15.10 | 13:54

Hej !
Våran älskade Daisy har nu gått till vila. Vi fick 17 fina år tillsammans . Vi bor intill kennel klubben i Matfors . Är mycket ute i skog o mark . Hon kommer att ha sällskap av mig i ur och

31.07 | 16:38

Jag och min sambo har länge pratat om att skaffa hund. Vi båda är uppvuxna med hund, jag med Dvärg Schnauzer och hon med Bichon hava, vi känner dock båda att vi vill ha "mer" hund. Bor vid havet i KBA

07.07 | 20:03

Hej
Har under våren fått tagit bort våran 12 åriga Perro och allt är tyst och tomt. Söker en unghund eller vuxen hund för omplacering - helst tik.
Bor i rymlig lägenhet i Uppsala med en tonårsson.

15.01 | 17:13

Mycket intresserad av valp våren 2022.
Vi bor på landet vid sjön.
Arbetar 50% Så har gott om tid till en ny familjemedlem med allt va det innebär...träning och bara njuta av skog/natur.

Dela den här sidan