18. jan, 2017

Snart ska Alva löpa

Vi väntar på att hitta tecken på att Alva ska börja Löpa. Vi kommer att para med en finsk agilitchampion igen och hoppas på att några av valparna ska få komma till agilityfantaster såklart. Nu längtar vi efter nya små valpar.

Lilla Axa från A-kullen har äntigen fått komma ut på officiella tävlingar och har gjort det med besked. Hon inledde med 2 vinster och 2 pinnar. Det ska bli så roigt att fortsätta att följa henne och Johanna.

Flera personer har hört av sig efter att ha sett Axa och tycker att en Perro kanske kan vara nästa val när dom ska skaffa agilityhund. Precis vad jag hoppades på.

Loca saknar en pinne för att få åka till SM i Östersund. Vi håller alla tummar och tassar för att den ska komma på nästa tävling.

Jag och Cola är anmälda till 2 agilitukurser med start i början av Februari. Äntligen ska vi få börja träna ordentligt. Denna härliga lilla Cola som äskar att jobba. Jagar efter en bra kurss i tävlingslydnad ockås men det har varit svårt att htta nu under vintern.

Lille Skogsliljans Chico som bor i Kalix visar fina resultat i utställningsringen och enligt rapporterna från matte så är han en jättetrevlig hund även utanför ringen. Det är jätteroligt att läsa mattes fina reportage om honom i Perroklubbens tidning. ser fram emot när den dimper ner i brevlådan nästa gång.

I Mars tänkte vi åka till Malmö på utställning och ställa ut vår fodertik Skogsliljans Blixtra. Även Skogsliljans Ace komme dit och lilla Skogsliljans Corona. Det blir mysigt.  

Senaste kommentaren

15.10 | 13:54

Hej !
Våran älskade Daisy har nu gått till vila. Vi fick 17 fina år tillsammans . Vi bor intill kennel klubben i Matfors . Är mycket ute i skog o mark . Hon kommer att ha sällskap av mig i ur och

31.07 | 16:38

Jag och min sambo har länge pratat om att skaffa hund. Vi båda är uppvuxna med hund, jag med Dvärg Schnauzer och hon med Bichon hava, vi känner dock båda att vi vill ha "mer" hund. Bor vid havet i KBA

07.07 | 20:03

Hej
Har under våren fått tagit bort våran 12 åriga Perro och allt är tyst och tomt. Söker en unghund eller vuxen hund för omplacering - helst tik.
Bor i rymlig lägenhet i Uppsala med en tonårsson.

15.01 | 17:13

Mycket intresserad av valp våren 2022.
Vi bor på landet vid sjön.
Arbetar 50% Så har gott om tid till en ny familjemedlem med allt va det innebär...träning och bara njuta av skog/natur.

Dela den här sidan