16. feb, 2017

En Perro på agilitysm igen

Fina lilla Loca tog sig till agility-sm. Jätteroligt att det blir minst en Perro med på årets SM. Nu ska vi se till att det finns en Perro på varje agility SM i fortsättninge, I början av Juli bär det av till Östersund. Loca löper just nu men de blir inga valpar i år. Hon får tävla istället.

Lilla Alva har inte börjat löpa ännu. Konstigt att löpen alltid ska dröjja när man tänker para, Jag börjar bli van vid det.

Jag och Cola har börjat vår första agility kurs. Dags att se om hon tycker det är lika roligt som sin mamma. Än så länge verkar det så. Träningsviljan är stor på denna lilla tjej. Hon ör verkligen pytteliten fortfarande, 8 månader gammal men nog bara 38 cm hög och 11 kg.

Cola och jag var och hälsade på syste Cava i malmö. Det var ett kärt återseende. Lilla Cava var lika liten, men kanske inte riktigt lika valpig. Vi får hoppas första löpet dröjjer länge än så dom växer en bit till.

Idag har vi ögonlyst Skogsliljans Ace (Dante). det gick fint och blev UA. Så nu är han klar med alla tester. Ace har blivit en reslig kille på 22 kg.

Joker, Skogsliljans Alfons har varit ute och tävlat igen. Nu blev det ett godkännt resultat i rallylydnad fortsättningklass.

Och lilla Axa fortsätter göra succe på agilitybanan, efter 3 tävlingar är hon redan klar för uppflyttning i hoppklass. Hon är så jäkla snabb.

Skogsliljans Chico (Rocky)fortsätter glänsa i utställningsringen. Men det roligaste är att matte är så nöjd med hans utveckling och temperment. En riktigt cool kille som gillar att samarbeta och tar det mesta med to.

Senaste kommentaren

15.10 | 13:54

Hej !
Våran älskade Daisy har nu gått till vila. Vi fick 17 fina år tillsammans . Vi bor intill kennel klubben i Matfors . Är mycket ute i skog o mark . Hon kommer att ha sällskap av mig i ur och

31.07 | 16:38

Jag och min sambo har länge pratat om att skaffa hund. Vi båda är uppvuxna med hund, jag med Dvärg Schnauzer och hon med Bichon hava, vi känner dock båda att vi vill ha "mer" hund. Bor vid havet i KBA

07.07 | 20:03

Hej
Har under våren fått tagit bort våran 12 åriga Perro och allt är tyst och tomt. Söker en unghund eller vuxen hund för omplacering - helst tik.
Bor i rymlig lägenhet i Uppsala med en tonårsson.

15.01 | 17:13

Mycket intresserad av valp våren 2022.
Vi bor på landet vid sjön.
Arbetar 50% Så har gott om tid till en ny familjemedlem med allt va det innebär...träning och bara njuta av skog/natur.

Dela den här sidan