22. apr, 2017

Nu längtar vi efter valparna

Alvas mage växer så det knakar och det rumlar om rejält därinne. Nu är det 17 dagar kvar tills dom beräknas komma. Det ska bli så spännande. Jag och Cola har börjat en ny agilitykurs och nästa vecka börjar ytterligare en. Nu har svårighetsgraden på övningarna höjts rejält. Men som tur är så har jag fått låna lite rekvisita från JOhanna så attvi kan träna lite varje dag hemma i trädgården. Jag har också beställt mig en godisautomat med fjärrkontroll aom jag tänkte testa för att kunna belöna på längre avstånd och í mer rätt tid. Får se hur det fungerar. Loca har kännts lite seg senaste månaderna, men nu försöker jag få upp farten även på henna igen. SM nörmar sig. I påskhelgen hade vi besök av Jac´de och Ville från Finland med sina hundar. Cola fick träffa sin pappa och vi fick gosa lite med lilla Oodi som är pappa till valparna i Alvas mage. Jätteroligt.

Nu är det så vackert ute så man blir helt varm i hjärtat. Kan inte få nog av att promenera i skogen och se hur allt börjar leva igen.

Nu hoppas jag bara på att värmen kommer också så att vi kan börja vara i husvagnen i Varberg.

Campingen har egen agilitybana så vi kan träna och så vill vi ju såklart simma mycket med hundarna.

Axa fortsätter att plocka pinnar på sina agilitytävlingar. Hon är så otroligt snabb. Jag är så glad att just Axa hamnade hos Johanna. Vilken perfect match. Jag är glad över alla mina valpköpare som lägger ner mycket tid och kärlek på sina hundar. Ska försöka planera in en kennelträff i Augusti så jag får träffa många av dem.

Senaste kommentaren

15.10 | 13:54

Hej !
Våran älskade Daisy har nu gått till vila. Vi fick 17 fina år tillsammans . Vi bor intill kennel klubben i Matfors . Är mycket ute i skog o mark . Hon kommer att ha sällskap av mig i ur och

31.07 | 16:38

Jag och min sambo har länge pratat om att skaffa hund. Vi båda är uppvuxna med hund, jag med Dvärg Schnauzer och hon med Bichon hava, vi känner dock båda att vi vill ha "mer" hund. Bor vid havet i KBA

07.07 | 20:03

Hej
Har under våren fått tagit bort våran 12 åriga Perro och allt är tyst och tomt. Söker en unghund eller vuxen hund för omplacering - helst tik.
Bor i rymlig lägenhet i Uppsala med en tonårsson.

15.01 | 17:13

Mycket intresserad av valp våren 2022.
Vi bor på landet vid sjön.
Arbetar 50% Så har gott om tid till en ny familjemedlem med allt va det innebär...träning och bara njuta av skog/natur.

Dela den här sidan