25. jun, 2017

Text

Nu var det länge sedan jag skrev något här. Under tiden har det hänt massor av saker. I början av Maj fick Alva 6 stycken fina friska valpar. 4 tikar och 2 hanar. Alva har varit en jätteduktig mamma med massor av tålamod och omsorg. Dom är nu 7 veckor och har utvecklats fantastiskt. Det ska bli rokigt att följa dem hos sina nya familjer.

Våran Skogsliljans Ace har fått para för första gången. Det var Kennel Perro Fiel från Röros i Norge som kom ner med sin tik Enya. Nu hoppas vi att det resulterar i många fina valapar.

Skogsliljans Blixtra har fått resultaten på sina höfter och Det blev A på dem. Underbart

Loca och Axa fortsätter att skörda framgångar på agilityplanen med Johanna. Redan har dom plockat flera SM pinnar inför nästa års SM och på Torsdag beger sig Johanna och Loca till Östersund för att tävla årets SM i lag. Spännande och vi håller alla tummar och tassar.

I utställningsringen är det Rocky (Skogsliljans Chico som skördar framgångar. På sin andra officiella utställning i Vännäs så blev han BIR och fick Cert. Snart så kommer han och familjen  till Perrospecialen i Tvååker och jag får träffa honom. Även våran Blixtra och Skogsliljanc Corona (Cava)  kommer till Specialen. Själv hade jag tänkt ställa ut lilla Cola där också men jag nöjjer mig med att ställa henne i Borås sedan klipper jag ner henne. Hon har så ónt av värmen när vi tränar. Hon behöver också växa till sig lite mera. Hon är fortfarande som en miniatyrperro. Men jag har hopp om att hon fortfarande växer för hon har inte haft sitt första löp ännu trots att hon nu är över året. Men hon är en jäkel på agilityplanen. Hon älskar detta och vi har nu avverkat 3 kurser och är anmälda till en ny i Augusti.

Men nu längtar jag efter semester. Det har varit en hektisk vinter och vår med byte av jobb, valpar, resor, födelsedagar, student mm. Känner att jag behöver ladda batterierna innan vi planerar hösten.

Senaste kommentaren

15.10 | 13:54

Hej !
Våran älskade Daisy har nu gått till vila. Vi fick 17 fina år tillsammans . Vi bor intill kennel klubben i Matfors . Är mycket ute i skog o mark . Hon kommer att ha sällskap av mig i ur och

31.07 | 16:38

Jag och min sambo har länge pratat om att skaffa hund. Vi båda är uppvuxna med hund, jag med Dvärg Schnauzer och hon med Bichon hava, vi känner dock båda att vi vill ha "mer" hund. Bor vid havet i KBA

07.07 | 20:03

Hej
Har under våren fått tagit bort våran 12 åriga Perro och allt är tyst och tomt. Söker en unghund eller vuxen hund för omplacering - helst tik.
Bor i rymlig lägenhet i Uppsala med en tonårsson.

15.01 | 17:13

Mycket intresserad av valp våren 2022.
Vi bor på landet vid sjön.
Arbetar 50% Så har gott om tid till en ny familjemedlem med allt va det innebär...träning och bara njuta av skog/natur.

Dela den här sidan