29. dec, 2017

Ännu ett år har snar passerat

Ett år går så fort. Man tror att man ska hinna med så mycket, men rätt vad set är så har tiden sprungit iväg. Jaja. Nya tag 2018. 

Under tiden vi var bortresta under vintern så tog Loca sina sista SM pinnar och är nu klar för SM i agility. Dock får vi väl se om hon hinner bli klar till dess med tanke på att vi planerar att para henne. Hon får skynda sig med löpet nu. Flera valpar har blivit röntgade under året med fina resultat. Tack alla ni valpköpare som röntgar. 

Puma är nu parad med goa Bosse och vi hoppas på valpar i slutet av februari. 

Nu ska jag och Cola få tummen ur och starta våra tävlingar under våren. Det blir roligt. 

Tack alla valpköpare för året som gått. Ha en god fortsättning och hoppas ni gör mycket roligt med era hundar under 2018 och hoppas ni delar med er av det i skogsliljans grupp på facebook. Jag är så stolt över er.

Senaste kommentaren

15.10 | 13:54

Hej !
Våran älskade Daisy har nu gått till vila. Vi fick 17 fina år tillsammans . Vi bor intill kennel klubben i Matfors . Är mycket ute i skog o mark . Hon kommer att ha sällskap av mig i ur och

31.07 | 16:38

Jag och min sambo har länge pratat om att skaffa hund. Vi båda är uppvuxna med hund, jag med Dvärg Schnauzer och hon med Bichon hava, vi känner dock båda att vi vill ha "mer" hund. Bor vid havet i KBA

07.07 | 20:03

Hej
Har under våren fått tagit bort våran 12 åriga Perro och allt är tyst och tomt. Söker en unghund eller vuxen hund för omplacering - helst tik.
Bor i rymlig lägenhet i Uppsala med en tonårsson.

15.01 | 17:13

Mycket intresserad av valp våren 2022.
Vi bor på landet vid sjön.
Arbetar 50% Så har gott om tid till en ny familjemedlem med allt va det innebär...träning och bara njuta av skog/natur.

Dela den här sidan