6. feb, 2018

I väntan på valpar

Nu är hela C-kullen röntgad. Alla valparna hade fina höfter. Det känns jättehärligt. Jag är så glad att alla valpköpare ställt upp och röntgat. Det är så viktigt för den fortsatta aveln och för valköparnas skull.

Nu är vi ganska säkra på att Puma är dräktig. Vi hoppas att det kommer fina Puma/Bosse valpar runt 26/februari. Det är så spännande. Känns som det var evigheter sedan vi hade valpar hemma. Men det kanske är bara jag som känner så i familjen. Övriga tycker nog att vi har valpar alldeles för ofta.

Loca hade ju besök av underbara Oodi i 2 veckor. Denna fantastiska hund. Jag hade förmånen att få ha honom hemma och även att få visa upp honom för en del valpköpare. Det är roligt att kunna visa upp vem pappan till valparna är. Nu väntar vi på att se dom första dräktighetstecknen på Loca. Än så länge har vi inte sett så mycket. Men de borde komma nu. Vänta. vänta, vänta......

Oodi, Cola och jag var nere i Växjö och hälsade på Sofia och Digga. (Oodi är Diggas pappa). Där hade vi en hel eftermiddag med agilityträmning. Mjuka, lugna, mysOodi förvandlades till en furie när han kom ut på banan. En upplevelse att få testa. Jättetacksam för att sofia lade flera timmar på att drilla mig och Cola lite också.

Efter lite strul med Oodis hemresa i form av missade plan, instöllda plan, tågresor, avmaskningar som fick göras om osv, så kom han tillslut hem till Helsingfors igen. Väl där åkte han direkt på tävling och tog en seger. Det verkar inte ha bekymrat honom att vara på semester och upptåg med massa tjejer i Sverige.

Senaste kommentaren

15.10 | 13:54

Hej !
Våran älskade Daisy har nu gått till vila. Vi fick 17 fina år tillsammans . Vi bor intill kennel klubben i Matfors . Är mycket ute i skog o mark . Hon kommer att ha sällskap av mig i ur och

31.07 | 16:38

Jag och min sambo har länge pratat om att skaffa hund. Vi båda är uppvuxna med hund, jag med Dvärg Schnauzer och hon med Bichon hava, vi känner dock båda att vi vill ha "mer" hund. Bor vid havet i KBA

07.07 | 20:03

Hej
Har under våren fått tagit bort våran 12 åriga Perro och allt är tyst och tomt. Söker en unghund eller vuxen hund för omplacering - helst tik.
Bor i rymlig lägenhet i Uppsala med en tonårsson.

15.01 | 17:13

Mycket intresserad av valp våren 2022.
Vi bor på landet vid sjön.
Arbetar 50% Så har gott om tid till en ny familjemedlem med allt va det innebär...träning och bara njuta av skog/natur.

Dela den här sidan