7. apr, 2018

Fullt ös med valpar

Så kom då E-kulle. 2 hanar och en tik. Det var väntat att det inte skulle bli så många  men dom 3 som kom var helt ljuvliga. Och nu när dom är nästan 6 veckor så är dom hellt förkrossande gulliga. så glad att det blev 2 beige med vita tecken. Tycker den färgen är så fin och inget vi haft i några tidigare kullar. Den lilla tiken hoppas vi på att kunna behålla hemma. Att bara ha 3 valpar käns väldigt enkelt och lätt att hantera. Och det har ju varit tur med tsnke på att snön legat ända fram till 6 april och att det varit iskallt ute. Så inte förrän nu har valparna kunnat börja vara ute några längre stunder. Men nu får dom sträcka ut i vild kek och ta igen det. 

Näe E-kullen var 3,5 vecka så kom även F-kullen. Långt förarbete av Loca resulterade till slut i 6 valpar. 3 tikar och 3 hanar. Ett ettrigt litet gäng. Det lovar gott då flera av dessa små krabatar förhoppningsvis ska bli dmå agilitystjärnor så småningom.

Cola har gjort sin tävlingsdebut äntligen. Jag har gruvat mig för detta och inte riktigt fått tummen ur. Har så dåliga tävlingsnerver. Men snälka Cornelia ställde upp och startade henne. Denna görsta tävling resulterade i 2 pinnar. Helt fantastiskt. Nu är vi anmäla till Partille och Gorserum. Förhoppningsvis så är det jsg själv som springer dom tävlingarna med Cola. 

Vi har också varit i Malmö på utställning i påsk. Cola gick excelent och CK. Jätteroligt. Trodde inte det med tanke på hur liten hon är. Ace som var med blev bästa hane med Cert, Cacib och BIM. Kenth och Annelie gjorde ett bra jobb där. Fattas bara ett cert för att bli champion. Härliga Lilla Bella var också med på sin första utställning. Angeli visade henne så fint och hon fick very Good. Kanske att pälsen fptt växa några månader för länge. 

Joker, skogsliljans Alfons har hptt vidare från rallylydnad till tävlingslydnad. Fina rapporter därifrån. Joker ska dessutom bli pappa till nästa kull hos Bubbelmammans kennel. Fina mimmi väntar valpar med honom.

jätteroligt att jag går rapporyer hela tiden från härliga valpköpare. 

Senaste kommentaren

15.10 | 13:54

Hej !
Våran älskade Daisy har nu gått till vila. Vi fick 17 fina år tillsammans . Vi bor intill kennel klubben i Matfors . Är mycket ute i skog o mark . Hon kommer att ha sällskap av mig i ur och

31.07 | 16:38

Jag och min sambo har länge pratat om att skaffa hund. Vi båda är uppvuxna med hund, jag med Dvärg Schnauzer och hon med Bichon hava, vi känner dock båda att vi vill ha "mer" hund. Bor vid havet i KBA

07.07 | 20:03

Hej
Har under våren fått tagit bort våran 12 åriga Perro och allt är tyst och tomt. Söker en unghund eller vuxen hund för omplacering - helst tik.
Bor i rymlig lägenhet i Uppsala med en tonårsson.

15.01 | 17:13

Mycket intresserad av valp våren 2022.
Vi bor på landet vid sjön.
Arbetar 50% Så har gott om tid till en ny familjemedlem med allt va det innebär...träning och bara njuta av skog/natur.

Dela den här sidan