10. aug, 2019

oj, vad länge sedan

Över ett halvår sedan jag uppdaterade något här. Det var inte bra. Men det innebär inte att det inte har hänt något.

Vi har haft en G-kull och en H-kull som alla är levererade.

Positiva, arbetsvilliga, sociala energiknippen rapporterar valpköparna. Det känns roligt.

4 hanar från vår G-kull var med och visade upp sig på Perrospecialen i Tvååker. Alla fick HP och fin kritik och lille Gusten blev BIR valp av 8 valpar.

Fina Figo ställde ut för andra gången. Denna gång i Borås, där han blev BIM. Sedan stlldes han även i tvååker, men där blev han precis utanför cert. Dock har han ju tid på sig, han är bara 16 månader. Han är så härlig och Pernilla visar honom så fint

Lilla Elva gjorde en utställningstur. på 3 utställningar fick hon excellent med CK på allihop, med jättefin kritik, men hon är lite för liten för att knipa certet...  Men istället är hon nu klippt och tränar på för att göra sin tävlingsdebut den 25/8. Det skall bli spännande. Även Skogsliljnan Ezz gh´jorde debut i vänstervarv. Dock behöver han nog växa till sig innan vi gör några fler varv. Han har mest vuxit på höjden än så länge. Vi ger hon ett tag att växa till sig även på bredden😉så gör vi ett nytt försök.

Hel E-kullen röntgades under våren. Alla med fina höfter. ❤👍🙂Det känndes väldigt bra.

Colla och jag har tävlat hela våren och är nu klara för att starta klass 3 i agility och hopp. Hon deltog också i SM i Klippan, dock inte med mig utan med Cornelia som lånat henne. Nu är hon utlånad till ett annat lag där hon tävöas av Sara. Lilla duktiga tjejen.

Den fina sommaren har vi tillbringar i Varberg i vårt hus i Vare. Det har byggts staket och planterats växter och fixats. Vi har haft besök av nära och kära mest hela tiden. Oxh första lilla barnbarnet som kom i Juni har förgyllt några av våra dagar❤när dom varit och hälsat på.

Vi avslutade semestern med att genomför Skogsliljans andra agilitycamp. 12 hundar och ca 20 personer var anmälda till campen. Dock fick vi något avhopp pga förhinder i syísta stund. Vi hade abonnerat Varbergs brukshundsklubb. En jättefin anläggning att vara på. Som tränare hade vi hyrt in Jörgen Tellqvist och Rebecka Borglund. Vi hade tur med vädret och vi hade 2 fantastiska dagar. Själv fick jag många aha-upplevelser med mig hem.Donald förevigade allt med kameran och en drönare hade inhndlats för att kunna filma allt från ovan. Det var spännande att se en del träningar från den vinkeln.  Nu pågår planeringen inför nästa års camp.

Det som står näst på tur är lite BPH

den 25/8 och 15/9 kommer ett gäng liljor att göra sina BPH i Borås. Det skall bli så roligt att träffas och göra detta tillsammans.

Flera liljor har varit och hälsat på oss under vår och sommar. en del för att klippa sig och en del för att bara träffas. Det är väldigt uppskattat av oss.

Nu är det dax att packa ihop sommaren. På måndag börjar vardagen igen och höstens utmaningar. 

Unde valpplaner 2020 kan ni läsa vilka planer vi har för nästa år.

Ha det gott så länge.

Senaste kommentaren

15.10 | 13:54

Hej !
Våran älskade Daisy har nu gått till vila. Vi fick 17 fina år tillsammans . Vi bor intill kennel klubben i Matfors . Är mycket ute i skog o mark . Hon kommer att ha sällskap av mig i ur och

31.07 | 16:38

Jag och min sambo har länge pratat om att skaffa hund. Vi båda är uppvuxna med hund, jag med Dvärg Schnauzer och hon med Bichon hava, vi känner dock båda att vi vill ha "mer" hund. Bor vid havet i KBA

07.07 | 20:03

Hej
Har under våren fått tagit bort våran 12 åriga Perro och allt är tyst och tomt. Söker en unghund eller vuxen hund för omplacering - helst tik.
Bor i rymlig lägenhet i Uppsala med en tonårsson.

15.01 | 17:13

Mycket intresserad av valp våren 2022.
Vi bor på landet vid sjön.
Arbetar 50% Så har gott om tid till en ny familjemedlem med allt va det innebär...träning och bara njuta av skog/natur.

Dela den här sidan