18. nov, 2019

Nu är hösten här. 5 veckor till julafton

Regnigt och ruggigt.

Men hundarna behöver sitt ändå som tur är. Cola och jag tävlar vidare. trodde aldrig att jag skulle klara att ta mig till klass 3 i agility, men u är vi där och har till och med tagit pinne. Hoppas jag kan bli lite rappare i min handling så jag kan göra Cola rättvisa. Tanten kan emellanåt. Elva och Ammy har börjat tävla och på endast 3 tävlingar så är dom nu klara för klass 2. Lilla Elva slog till och blev 3:a på DM bland alla klass 3 hundar. 

Vi har fått hem vår lilla fodertik Bella för omplacering. Tänkte ett tag att vi skulle behålla henne hemma, men har nu bestämt oss för att plcera ut henne till en ny familj. Men först skall vi ta en kull valpar på henne när hon ändå har landat hemma hos oss. Pappa skall lille skogliljans Figo bli hoppas vi. Första gången som jag blandar mina 2 tiklinjer. Det skall bli så spännande. Inte så långt att åka denna gången heller. Det är skönt som omväxling. Hon är mitt i sitt löp nu och om någon dag skall vi göra ett första parningsförsök. Sedan börjar denna ljuvliga men otåliga väntan på att se om det tagit sig och vad som kommer ut.

Vi väntar också på att syrran Blixtra skall börja löpa och även Cola. Hoppas nu bara att inte alla börjar samtidigt. 3 kullar parallellt tror jag inte att vi klarar av..... då vill nog inte familjen ha mig kvar ....

Samtidigt håller vi på att sälja huset. Det vore skönt om det blev klart så vi kan fuókusera framåt.  Vi behöver iaf inte detta stora hus något mer nu när nästan alla barnen har flugit ut. 

Vi har gjort BPH på ett helt gäng små liljor under hösten. Det är roligt när beskrivaren spontant säger att när dom ser att det är liljor som kommer så vet dom att det är bra hundar och kommer att gå fort :) Det värmer i hjärtat. Tack alla valpköpare som gör både BPH och röntgar. På bilden vid sidan ser ni ett utav de fina spindeldiagrammen som blev gjort under hösten.

Det är flera valpar från f-kullen som kommit ut på tävlingbanorna under hösten. Jag är så stolt när jag följer dem.

Tror att jag skall få se några uppfödningar på mydog och stora stockholm. och så har jag några glada valpköpare som ställer upp och skall bemanna rasmontern på mydog

Tack alla för ert stora engagemang och roligt att träffa er ute i olka sammanhang

Dela den här sidan