Skogsliljans Chico (Rocky)

Eterna del Corazoncito - Caraydans Extasis

Stubb

HD A

ED 0

PRCD/PRA Free efter 2 fria föräldrar

Dilutation - free efter 2 fria föräldrar


Skogsliljans Chico (Rocky) född 2016. Tränar och tävlar framför allt agility men också lite rallylydnad och lydnad. Förutom agility så är personspår en favoritsysselsättning.

Rocky älskar arbete och lek. Han har mycket arbetsmotor, är följsam och med stor samarbetslust. Ingen jaktlust (förutom när det kommer till att jaga bollen eller kamptrasan). Han är också väldigt kramig och vill aldrig att man slutar kela med honom. När någon hälsar på i hemmet går han från famn till famn och tigger gos. Simmar gör han om han får apportera men det är snarare leken i sig än vattnet som drar.

I agility har han pinnar i hoppklass, i rallylydnad har han diplom RLD N och i lydnad har han godkänt resultat i startklass.

Rocky har fina resultat från utställning. Han har blivit BIS 1 valp x 3 och BIS 2. På officiella utställningar har han fått flera cert och blivit BIR. På perrospecialen har han placerat sig som 3:e bästa hanhund. Han har också blivit 2:a i årets utställningsperro genom SPADEK. Genomfört BPH med skott.

Rocky är 47-48 cm hög och väger 18-19 kg.

Rocky bor i Kalix

Han finns tillgänglig för friska, trevliga tikar med fint BPH

Senaste kommentaren

15.10 | 13:54

Hej !
Våran älskade Daisy har nu gått till vila. Vi fick 17 fina år tillsammans . Vi bor intill kennel klubben i Matfors . Är mycket ute i skog o mark . Hon kommer att ha sällskap av mig i ur och

31.07 | 16:38

Jag och min sambo har länge pratat om att skaffa hund. Vi båda är uppvuxna med hund, jag med Dvärg Schnauzer och hon med Bichon hava, vi känner dock båda att vi vill ha "mer" hund. Bor vid havet i KBA

07.07 | 20:03

Hej
Har under våren fått tagit bort våran 12 åriga Perro och allt är tyst och tomt. Söker en unghund eller vuxen hund för omplacering - helst tik.
Bor i rymlig lägenhet i Uppsala med en tonårsson.

15.01 | 17:13

Mycket intresserad av valp våren 2022.
Vi bor på landet vid sjön.
Arbetar 50% Så har gott om tid till en ny familjemedlem med allt va det innebär...träning och bara njuta av skog/natur.

Dela den här sidan